Pollepel

Beste buurtgenoten,

Zoals sommigen van jullie misschien nog weten is jaren geleden het initiatief tot de ‘pollepel’ genomen. Een initiatief van enkele buurtgenoten om van tijd tot tijd mensen uit te nodigen om samen te eten. Het leek ons als buurtcommissie leuk om dit initiatief nieuw leven in de blazen, waarbij we de naam Pollepel weer willen gebruiken.

Het idee is simpel: via de website van de buurt komt er een uitnodiging om aan te schuiven aan tafel. Degene die kookt stelt een datum voor en geeft aan hoeveel personen aan kunnen schuiven. Op de website kun je je dan aanmelden. Iedereen is welkom, ook kinderen. Wie het eerst reageert kan aanschuiven. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen. Duur van de maaltijd tussen 18.00u en 20.30u, ook afhankelijk of er wel of geen kinderen aansluiten.  

De kosten voor de maaltijd zullen rond de 5 euro liggen,  het Utrechts water uit de kraan is gratis, een glas wijn kost 1 euro.

De eerste kans om samen te eten is bij Raoul en Anneke, Johan de Wittstraat 7. Er is nog geen datum vast te stellen door de coronacrisis.

Info en aanmelden bij Anneke Baselier: annekebaselier@planet.nl

Evert van der Veen

Auteur: Evert van der Veen

Lid van het buurtcomité Tussen Spoor en Singel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.